Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱
Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱
Blog Article
بسیاری از پزشکان، از بیماران مبتلا به کبد چرب میخواهند که در اولین اقدامات درمانی خود، سیگار را ترک کنند تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.
همچنین ممکن است پزشک شما توصیه کند به منظور کاهش وزن، کالری روزانهی دریافتی خود را کاهش دهید. نتایج یک بررسی نشان داده است که کم کردن ۵۰۰ کالری از رژیم غذایی روزانه میتواند ۸ درصد از وزن بدن را در مدت سه ماه کاهش دهد که بهدنبال آن، از چربی کبد به میزان قابل توجهی کاسته خواهد شد.
معمولا در گریدهای ابتدایی کبد چرب علائم قابل توجهی ظاهر نمیشود اگرچه امکان دارد ضعف عمومی بدن، خستگی و احساس درد در سمت راست بالای شکم احساس گردد.
چغندر نیز، یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
کسانی که سابقه ابتلا به برخی بیماریها ازجمله هپاتیت C دارند
بیوپسی کبد عمدتاً در صورت شک و تردید در تشخیص یا نگرانی از بروز سیروز انجام میشود.
از طرفی، نتایج تحقیقات نشان داده است که کبد چرب در زنان پاکسازی کبد بین ۴۰ تا ۶۰ سال، شایعتر از مردان است. در این میان، کودکان هم در معرض بیماری کبد چرب هستند. برخلاف باور عموم که بعضی بیماریها را مختص دوران بزرگسالی میداند، کودکان هم به دلایلی مانند تغذیهی ناسالم و تحرک کم ممکن است به بیماری کبد چرب مبتلا شوند.
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد .
انواع زخم های پوستی و نحوه مراقبت از آن ها – به زبان ساده
دلایل مختلفی مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:
درمان فوری کبد چرب با روش های طبیعی و استفاده از میوه ها مزایایی نسبت به مصرف داروها دارد که اصلی ترین آنها تقوی سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر بیماری هاست.
نمونه برداری از کبد (برداشت بخش کوچکی از نمونه بافت کبد) برای تعیین میزان پیشرفت بیماری کبدی در آزمایشگاه پاتولوژی
بزرگتر شدن کبدن معمولا علایم خاصی از خود نشان نمیدهد؛ اما در مواردی میتواند با درد در ناحیهی سمت راست شکم همراه باشد.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.